Taiteilija

(1947-2017)


HUOMIOITAVAA!

 
HUOMAATHAN TÄMÄN!!Alpo ”Api” kuuselan entisten verkkosivujen supistettu versio (klikkaa)
KESÄKUU 2019 SPECIAL- Alpo ”Api” Kuusela muisto juliste
UUSIMMAT SIVUT SIVUSTOLLA!!Alpo merimies on eri mies
JUURI UUSITTU:Videot sivu

SATUNNAISESTI VAIHTUVA

API VIDEO KOKOELMA (Kaikki videot täällä)


Nuoruus vuodet Alpolla menivät hyvin erikoisissa merkeissä, sillä hänen isänsä oli haavoittunut sodassa ja äidilläkään ei ollut kaikki hyvin. Nuoruus aikansa Alpo käyskenteli Puistomäessä.

Samaan aikaan toisaalla Eija-Inkeri löytää Reijon, jonka kanssa saa aikaan lapsen (minut). Olen kuullut, että Alpo oli sitten nähnyt Eijan mahapystyssä ”rastatukkaisen” tyypin kanssa.

Onko se sitten jotain elämää suurempaa, kun Alpo ja Eija tilanteesta huolimatta päätyvät yhteen ollessani vain muutaman vuoden ikäinen. Reijo saa mennä ja Alpo tulee tilalle. Minusta tuli Alpon adoptoima ”vanhin poika” katraaseen, joka kasvoi neljän veljeksen kokoiseksi.


Minä olen itsekin jonkin verran taiteellinen (ks. www.tepish.net ->Blender taiteilija sivu sekä kuvagalleriassa ja myös portfoliossa), joskus inspiroidun piirtämään kuvia ja Alpo iskän poismeno ja hänen viimeisimmäksi jäänyt taideteos (joka jäi kesken – taulussa Alpo istuu rapulla odottamassa viikatemiestä) inspiroi kuvaan tovin ”viikatiemiehen kohtaamisen jälkeen”, kuvan nimi on ”taiteilija kohtaa suurentuntemattoman”, halusin tämän jakaa kanssanne julkisesti (vaikken kummoinenkaan taiteentekijä olekkaan) 😉


Tästä alkaa Alpo Kuuselan tarina, jonka luomisessa kaikki Alpon tunteneet voivat olla mukana, miten tämä tapahtuu… Mene foorumiin (valikon Alposta osio) kirjoita sinne tarinasi Alposta ja ylläpidon luettua tarinasi se saattaa päätyä sivuille (ks. esimerkkinä Erkin kertomus) <<< voit myös klikata tästä itsesi FOORUMILLE!! >>>


VANHAT TIEDOITTEET

 Alpon syntymästä 26.3.2019 on kulunut 72-vuotta!

 HUOM! Alpon vanha URL (//www.apiart.net/) ei enää toimi!!!

Eija-Inkeri Kuusela, Alpon vaimo lähti 26.6.2018 Alpon seuraan, poistuen tästä olevaisuudesta. muisto heidän molempien elämänsä taipaleelle.. Hiljainen hetki kiitos.