Asukkaat,  Kommentit,  Tapahtumat,  Uncategorized

Jaahas

Pikkujouluissa BB-talossa keskustellaan sekä tulevasta Star Wars elokuvasta, että siitä onko jo tullut Han Solo elokuva vai onko se nyt tuleva.

Star Wars fanina voin kertoa, että kyllä Solo: A Star Wars Story (https://fi.wikipedia.org/wiki/Solo:_A_Star_Wars_Story) ilmestyi viime keväänä. Elokuva ei ollut erityisen menestynyt, mutta itse olen sen pari kertaa katsonut (kerran leffassa ja kerran levyltä).

Kristian yritti myös sanoa, että tuleva elokuva olisi viimeinen Star Wars elokuva. Haki myös saagan viimeinen ja niin se juurikin on. Tuleva elokuva Star Wars: The Rise of Skywalker (https://fi.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_The_Rise_of_Skywalker) päättää aikoinaan keskeltä tarinaa Star Wars (myöhemmin Star Wars: A New hope) elokuvana alkaneen, joka julkaistiin monen mutkan kautta vuonna 1977. Itsekään en ollut tuolloi vielä elokuva katselu iässä, mutta VHS versioita tuli katsottua useammankin kerran jo 1980-luvulla. Star Wars oli lopulta trilogia (A New Hope, Empire Strikes Back ja Return of the Jedi) ja sai myöhemmin George Lucaksen käsissä jatkoa esitrilogialla, joka kertoi kuinka Darth Vaderista tuli Sith lordi.

Nyt Disneyn ostettua Lucaksen firman ja oikeudet nämä viime vuosina ilmestyneet elokuvat ovat kertoneet siitä mitä tapahtui Imperiumin jälkeen ja nyt todellakin tulee Skywalkereista kertovien elokuvien päätös. Disney on tosin jo ilmoittanut, ettei Star Wars elokuvat lopu tähän, mutta seuraaviin menee vielä vuosia (paitsi Rogue One ja Solo elokuvien tapaisia erillisiä elokuvia lienee tulossa).

On kiva nähdä, että vaikka Timo lähti jo kauan sitten talosta Star Wars tuli silti keskusteluun. Ehkä tosin Timo olisi myös tiennyt nämä Star Wars faktat vaikka sanoikin, että hän pitää erityisesti alkuperäisestä trilogiasta.

tepish.net sivustojen ylläpitäjä (myös tepish BB-fanisivun)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *