Kommentit,  Tapahtumat

Sivusto kiittää

tepish.net ja BB-fanisivusto kittää kuluneesta kaudesta, joka on myös ensimmäinen, kun täällä on sivusto tällä teemalla sijainnut.

Sivusto aloitti sillä ajatuksella, että kokeilen saanko tehtyä tyhjältä pohjalta toimivat sivuston, joka voisi palvella myös suurempaa kävijämäärää. Alussa tarkoitus ei ollut mainostaa sivua mitenkään vaan antaa niiden löytää kuka löytää (esim. googlen tms.. avulla). Kuitenkin menin mainostamaan jossain vaiheessa sivuja ja erityisesti BB visoja (visa 1 ja visa 2 ).

Sivusto on saanut muutamia kymmeniä vakiokävijöitä KIITOS JOKAISELLE! Sivusto on myös saanut kovia kävijä piikkejä useita satoja kävijöitä mainostusten yhteydessä, suuri KIITOS myös teille. Sivusto on ilmeisesti toiminut suunnilleen kuten pitää, koska yhtään valitusta ei ole tullut. Palautetta voi antaa palautetta tulevaisuudesta sivun kautta edelleen myös kauden päätyttyä.

Tulevaisuutta kohti mennään nyt ja nyt seuraavaksi edessä on itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi.

 
 

Toivotan tässä yhteydessä kaikille hyvää joulua ja riemukasta vuotta 2020!

tepish.net sivustojen ylläpitäjä (myös tepish BB-fanisivun)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *