Foorumi

* FOORUMILLE VOI KIRJOITTAA ILMAN KIRJAUTUMISTA! KUITENKIN KIRJAUTUMINEN ON SUOTAVAA, KOSKA SUURIN OSA TOIMINNOISTA EI TOIMI ILMAN KIRJAUTUMISTA! KIRJAUTUMALLA SAA MYÖS LISÄÄ FOORUMI ALUEITA KÄYTTÖÖNSÄ.

SYY MIKSI VAADITAAN KIRJAUTUMINEN = JULKISENA SPAMMAAJAT OTTAVAT KOHTEEKSI SIVUJA (TÄLLEKKIN SIVULLE ON TÄTÄ MATERIAALIA JO YRITTÄNYT TULLA) JA YKSIN USEAN FOORUMIN PITÄMINEN PUHTAANA ON LIIAN TYÖLÄSTÄ, JOTEN SISÄÄN KIRJAUTUNEIDEN FOORUMI ON HELPOMPI PITÄÄ PUHTAANA. 

IMPORTANT NEWS: THIS PAGE AND FORUM ARE ONLY FOR FINNISH PEOPLE!

Big brother suomi on alkanut - suosikki äänestys

Tämän hetken suosikkisi BB asukkaissa
Tarina
Timo
Ville
Anu
Kristian
Eeva-Leena
Tuula
Jukka
Kevin
Mira
Kimmo
Milla
Emma
Helmeri
Lainaus

BB-suomi on nyt alkanut ja nämä sivut alkavat olla muodossaan pikkuhiljaa. Koko ajan päivittymistä ja muuta hauskaa on tulossa. Sivusto on kuitenkin täysin uusi ja avattu vasta 2019 kaudeksi, täällä ei vielä ole omaa fani joukkoa, jokainen uusi jäsen on siis täällä ihan yhtä freesi, kuin nykyinen BB-kausi.

Tämä sivusto on pystynyt muodostumaan vasta tälle kaudelle, koska tepish.net itsessään on niin tuore, että sitä ei ollut olemassa silloin kun viimeksi Big brother nähtiin. Pahoittelen sitä, mikäli sivustolle tulee suuria ruuhkia ja siitä aiheutuu mahdollisesti sivuston käytön häiriöitä.

Tässä tulee tepish.net äänestys suosikki asukkaasta