tepish.net Big Brother fanisivut

TERVETULOA

SEURAAVA BB-SUOMI ALKAA:

BIG BROTHER SUOMI …

ON TAUOLLA SYKSYLLÄ 2023, MUTTA..

ISOVELI PALAA ASIAAN UUDISTETUSSA MUODOSSA (KERTOO ILTALEHTI)

SYKSY 2023 EI OLE SILTI TÄYSIN ILMAN RELITYÄ! ISO UUTINEN ON SE, ETTÄ AMAZING RACE SEIKKAILU REALITY TUODAAN SUOMALAISEEN VERSIOON, JOKA ON HYVÄ ASIA JOS SE TEHDÄÄN KUNNOLLA (ITSE PIDÄN AMERIKKALAISESTA VERSIOSTA, SITÄ TYKKÄÄ KATSELLA KAUDESTA TOISEEN).

TOINEN REALITY UUTINEN OLI SE, ETTÄ TULOSSA ON THE TRAITORS REALITY, JOSSA AINAKIN INTERNETIN MUKAAN VAIKUTTAISI OLEVAN HYVINKIN MIELENKIINTOINEN JUONI.

Tepish.net fanisivuille

Nämä sivut ovat omistettu television tositv (reality) ohjelmalle nimeltään Big Brother.

Tositv ohjelmissa ”tavalliset” ihmiset (eli yleensä ei näyttelijät tai muutoin julkiset ihmiset, lukuunottamatta julkkis versioita) osallistuvat ohjelmantekemiseen ja antavat oman persoonansa tv-katsojien silmien alle. Tositv formaatteja on useita Selviytyjistä viettelevään Temptation islandiin, sekä ohjelmia itseään katsoviin Sohvaperunoihin. Näillä sivuilla käsitellään reality jättiläistä ja ehkäpä kaikkien realityjen isoveljeä, siis Big Brotheria.

SIVUSTON TOIMMINNASTA

Sivusto toimii siten, että ylhäällä olevassa valikossa löytyy yleistä asiaa formaatista ja sivustojen ylläpitäjästä. Sivulla (Mobiilissa sivunalaosa) logon alla löytyy ”PORTAALI” osio, jossa on listattuna kaikki tepish.net BB-suomi sivut. Ylimmäinen linkki vie tähän etusivulle, eli on tämän sivuston linkki, muut ovat järjestäen tuoreusjärjestyksessä (uusin ylhäällä vanhin alhaalla) ja foorumi sivu löytyy kaikkein alimpana. Historiaa sivusto ei ole vielä valmis, joten sitä klikkaamalla päätyy niin ikään tähän etusivulle.

Huomatkaa se, että sivustot aukeavat tämän sivun päälle, eli tänne palaaminen vaatii klikkaamista portaali sivu linkkiä tai suoraa osoitetta https://tepish.net/BB!