tepish.net Big Brother fanisivut

TERVETULOA

SEURAAVA BIG BROTHER SUOMI ALKAA:

BIGBROTHER SUOMI SYKSY 2021

ALKAA SYYSKUUSSA – KESTO n.3 KK

Tepish.net fanisivuille

Nämä sivut ovat omistettu television tositv (reality) ohjelmalle nimeltään Big Brother.

Tositv ohjelmissa ”tavalliset” ihmiset (eli yleensä ei näyttelijät tai muutoin julkiset ihmiset, lukuunottamatta julkkis versioita) osallistuvat ohjelmantekemiseen ja antavat oman persoonansa tv-katsojien silmien alle. Tositv formaatteja on useita Selviytyjistä viettelevään Temptation islandiin, sekä ohjelmia itseään katsoviin Sohvaperunoihin. Näillä sivuilla käsitellään reality jättiläistä ja ehkäpä kaikkien realityjen isoveljeä, siis Big Brotheria.

SIVUSTON TOIMMINNASTA

Sivusto toimii siten, että ylhäällä olevassa valikossa löytyy yleistä asiaa formaatista ja sivustojen ylläpitäjästä. Sivulla (Mobiilissa sivunalaosa) logon alla löytyy ”PORTAALI” osio, jossa on listattuna kaikki tepish.net BB-suomi sivut. Ylimmäinen linkki vie tähän etusivulle, eli on tämän sivuston linkki, muut ovat järjestäen tuoreusjärjestyksessä (uusin ylhäällä vanhin alhaalla) ja foorumi sivu löytyy kaikkein alimpana. Historiaa sivusto ei ole vielä valmis, joten sitä klikkaamalla päätyy niin ikään tähän etusivulle.

Huomatkaa se, että sivustot aukeavat tämän sivun päälle, eli tänne palaaminen vaatii klikkaamista portaali sivu linkkiä tai suoraa osoitetta https://tepish.net/BB!