Farmi Suomi – kausi 3 (Nelonen)

Onkohan kukaan havainnut, että seuraava Farmi on täynnä Big Brother viitteitä?

Ensiksikin se kaikkein selkein ja selvin viite Big Brotheriin, eli Big Brother Suomi 2019 voittaja Kristian Heiskari. Lähes yhtä nopeasti varmasti osataan yhdistää Cristal Snow Big Brother maailmaan, onhan hän juontanut yhden kauden Extra lähetyksen ja käsikirjoittanut kaksi kautta nelosen Big Brotheria.

Sitten seuraavaksi huomion voisi kiinnittää vuoden 2021 VIP Big Brother Suomen kilpailijat Kelly Kalonji sekä Saija Marjatta ”Sani” Aartela. Kirsikkana kakussa tämän vuoden Farmi Suomi on saanut juontajakseen Susanna Laineen. Ai niin, kyllä kaikille nuoremmille pitänee muistuttaa, että Susanna Lainehan juonsi 2010 ja 2011 Big Brotheria yhdessä Elina Viitasen kanssa (eli nykyisen juontaja Elina Kottosen), ennen kuin Elina siirtyi juontamaa ohjelmaa yksin. Moni yhdistää nykyään Susanna Laineen varmasti enemmän ohjelmaan puoli 7 tai uudempaan aluevaltaukseen, eli Salattuihin elämiin.


Lisäksi viitteitä Farmissa löytyy useampiin muihin realityihin kuten. Teemu Packalén – Myyrä, Juhana Helmenkalastaja – Diili/Selvityjät Suomi, Aleksi Herlevi MasterChef Suomi/Burgerimies, Taina Ojaniemi – Selviytyjät Suomi, sekä tietenkin Kristian Heiskarilla myös Selvityjät Suomi voitto edellisellä pohjola kaudella.

Mitä, mitä, mitä IHMETTÄ!!!

Big Brother tuttavallisemmin isoveli pääsi yllättämään meidät kaikki!

Niin siis miten meidät on nyt yllätetty, no tällä tavalla!!!

Lyhyesti siis tänään uutisointiin tieto, että Big Brother tuleekin meillä ruutuihin jo toukokuussa!! Toukokuussa ruutuihin ilmestyy pidemmän tauon jälkeen ”julkkis BigBrother”, tällä kertaa ohjelma on nimellä BigBrother VIP!

VIP kausi kestää kolme viikkoa ja häätöjä on tavallista tiheämmin (itselle mieleen tästä tulee juuri nähty Australian BB;n tyyli). Eli siis intensiivisempi kausi mitä normaalisti, tehtävät ja muut asiat tapahtuvat tiiviimmässä tahdissa.

Se mikä asiassa oli vielä mielenkiintoista on se, että BigBrother muuttaa pois REDI:n kauppakeskuksesta toistaiseksi salaiseen lokaatioon pk-seudulla, josta on tulossa ”uudenlainen BB-universumi”. Tämä on asia jota itse odotan mielenkiinnolla!

Jännä nähdä toukokuussa miten homma rullaa ja samalla nähdään siis uunituore BB-talokompleksi!

Asukashaku 2021

Tänään 15.2.2021 saamme jälleen iloisia uutisia! https://www.nelonen.fi/ohjelmat/big-brother-suomi/2152392-big-brother-suomi-nahdaan-syksylla-2021—asukkaita-haetaan-taas

***

Kuten aiemmin jo viimekaudella ikään kuin vaivihkaa paljastui BB ei jää 2020 kauteen nelosen ohjelmistossa! Tänään olemme saaneet tietää, että on alkanut haku seuraavan kauden asukkaaksi.

Ikävää siinä mielessä, että vieläkään Suomessa ei nähdä suomesta puuttuvaa varianttia, eli siis AllStars BB:tä. Kuitenkin mikäli ohjelmaa on yhtään kehitetty juuri Suomessa finaaliin päättyneen Australian suuntaan haastavuudessa ja toisaalta isoveljen auktoriteetissä, niin ollaan hyvillä jäljillä.

Mikäli BB jatkaa pehmo pumpuli tasolla pelkään itse, että ohjelma kokee BB-kuplan poksahduksen ennemmin tai myöhemmin, joka näkyy katsojamäärän vakavalla romahduksella ja ohjelman päättymisen seinään, vaikka sillä olisi vielä varmasti todella paljon annettavaa katsojille.

Toivotaan siis onnistunutta castingiä, onnistunutta käsikirjoitusta, sekä luonnollisesti onnistunutta isoveljeä.

Sivusto alkaa olla valmis ja 2020 BB-suomi lähestyy

Sivustolla on vielä jotain tekemistä ja koko kokonaisuudessa on osia tekemättä. Se ei kuitenkaan hommaa hidasta.

Tämä sivusto uutisoi yleisemmin BB-uutisia ja siksipä tänään on hyvä uutisoida myös tästä!!

Suomalainen seikkailureality tavallaan palaa juurilleen, kun Selviytyjät formaatti lähtee pohjois-suomeen. Alkujaanhan aikoinaan nimenomaan lapissa kuvattiin Suuri seikkailu nimistä seikkailurealityä, joka tosin olin täysin kotimainen formaatti.

Nyt ulkomainen formaatti, joka on siis maailman suurin seikkailureality, sovitetaan Suomalaiseen maisemaan ja Big Brother teemaan liittyen kauden 2019 BB-Suomi voittaja Kristian Heiskari on jälleen tv-ruuduissa, kun hän yrittää selviytyä pohjoisen haasteista. Pohjoisen haasteissa yrittää selviytyä myös niinikään BB-Suomesta (sekä monesta muusta realitystä, kuten Farmi Suomi viimeksi) tuttu Niko Saarinen.

Toivotetaan onnea Kristianille ja Nikolle sinne pohjoisen haasteisiin ja ensivuonna nähdään miten pohjoisen selvityjille käy. Tätä aiemmin nähdään uudet BB-asukkaat. Kauteen on aikaa enää reilu kuukausi ja sitten uudet asukkaat tepastelevat täysin uuteen BB-taloon.

Sivusto on valmistumassa

Sivusto tulee olemaan mahdollisen tepish.net BB-fani alueen portaali sivu.

Tämä tarkoittaa sitä, että tällä sivulla on linkit kaikkiin tepish.net sivujen (löytyy etusivulla) suuntaan. Koko tepish.net BB kokonaisuus on lähtenyt siitä kokeilusta, että miten pystyy tekemään ja hallinoimaan Big Brother teema sivuja ja siihen liittyviä lisäosa.

Sivuston ylläpitäjä on koulutukseltaan datanomi, eli teknisesti tämä pitäisi olla ihan simppeliä.