Alpon koirat

Alpo oli mitä suuremmassa määrin koira ihminen.

Poju

Nuoruudessaan Alpolla oli koira nimeltään Poju. Poju on ollut olemassa vielä, kun olen itse ollut pieni ja kuulemma olin vähän hermostuttanut pojua, kun luulin että sillä voi ratsastaa.

Flikka

Pojun jälkeen Pikisaaren aikaan hankittiin perheelle koira, jolle nimeksi tuli Flikka. Flikka kuitenkaan ei ollut kovin pitkä ikäinen koira, vaan menehtyi kaatumatautiin Pikisaaren sireeni puskien alle. Haudattiin Pikisaaren kirsikkapuiden alle. Flikan jälkeen tuli paussia koirissa, kun Terolla todettiin astma.

Basso

Basso tuli 2000-luvun puolella ensin Tomakselle ja sitä kautta iskälle. Basso oli loppupeleissä aivan Alpon koiran ja menehtyi Pikisaaressa. Basso on haudattu rappujen viereen Pikisaaressa.

Emma

Emma tuli Alpolle 7.4.2012. Emmalla oli jo elettyä elämää takana, mutta Alpo vanhuuden päivillään toi Emmalle monia ihania hetkiä. Emma siirtyi hoitokoiraksi Alpon jouduttua sairaalaan ja lopulta menehdyttyään. Emma jäi Alpon viimeiseksi koiraksi ja hän kaipasi koiraansa vielä viimeiseen saakka. Nyt Emma on valloittanut meidän sydämiämme hoitokoirana.

Kuvat: Alpo Kuuselan webissä jakamia